Ozljeđivanje je ponekad jednostavno, ali znati što dalje činiti može biti komplicirano bez pravih informacija. Najvažnije je osigurati da kvalificirana osoba ispravno procjeni ozljedu kako bi se na vrijeme mogao napraviti adekvatan tretman.

U većini scenarija, posjet fizioterapeutu je najbolje rješenje za liječenje mišićno-koštanih tegoba. Mi možemo procijeniti Vaš problem vrlo precizno i na jednostavan način, jer se tiče naših polja kompetencije (ozljede mišića i zglobova). Učinkovita procjena može dovesti do brzog rješenja ili bržeg oporavka.
Na temelju svog naprednog znanja o zglobovima i mišićima, točno znamo trebaju li se i kada uključiti drugi specijalisti, recimo ortopedi, a možemo napisati i mišljenje. To znači da će tretman biti holistički i obuhvatiti cjelokupni opseg problema.

Također, kod mnogih ozljeda mišića vježbanje je najvažniji element oporavka. Mi ćemo Vam propisati i pokazati odgovarajuće vježbe koje pomažu u oporavku. Vježbe će pomoći u obnavljanju pokreta brinući se o ravnoteži i jačajući određene mišiće, što na kraju umanjuje bol i sprječava ponovne ozljede.

30 min | 30€ | 226,04kn

Kralja Zvonimira 125, Čepin ​

097 7250 033 ​

superiorcentar@gmail.com